Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Pozvánka na páté testování do Žiželic

Do středočeské obce Žiželice se letos již popáté sjedou rallyové týmy, aby otestovaly a připravily své vozy na nadcházející závodní sezónu. V sobotu 29. března se koná V. MOGUL Testovací RZ Žiželice 2014.

Stejně jako v předchozích ročnících, bude i letos servisní zázemí situováno v prostorech partnerské firmy testování Crocodille, která se nachází v blízkosti samotného testovacího úseku. Trať povede po obslužných komunikacích podél obce a dálnice D11 a bude obsahovat všechny prvky, které se mohou objevit na tratích RZ v roce 2014 (včetně standardních a nestandardních retardérů). V pátém ročníku Testování se závodníci navíc mohou těšit na drobné změny tratě.

Diváci, kteří navštíví testovací RZ, nepřijdou o zajímavá místa podél zabezpečené trati. K dispozici budou mít několik diváckých míst se zázemím v podobě stánků. Hlavní zázemí však naleznou v místním nově zrekonstruovaném Kulturním domě, jenž je ideálním místem k ubytování a občerstvení. Pokud se přihlížející rozhodnou zavítat do servisní zóny v areálu firmy Crocodille, i tam naleznou plně vybavené a zastřešené občerstvení.

Jenom díky partnerům a sponzorům V. MOGUL Testovací RZ Žiželice 2014 se můžete zúčastnit tohoto jedinečného předsezónního testu, a tak neváhejte a přijeďte 29. 3. 2014 do Žiželic ověřit své vozy, nebo shlédnout závodníky přímo na trati. Uzávěrka přihlášek je 22. 3. 2014, více informací na facebooku a průběžně na www.rdpromotion.cz.

Zuzana
Eliášová

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar