Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Martin Semerád pojede závody ve driftu

Martin Semerád nedávno představil svůj nový projekt Driving Academy a první zastávkou byla Rally Show v Hradci Králové. Při této příležitosti usedl po delší době zpět do závodního vozu a poprvé tak mohl veřejnosti tento zajímavý projekt prezentovat.

„Celý víkend bylo, po dlouhé době, skvělé počasí a diváku přišlo opravdu dost. Volné jízdy jsme brali jako show než jako trénink a využili jsme k tomu šotolinových pneumatik. Měli jsme radost ze zájmu o stánek Driving Academy, kde kromě prezentace produktů probíhala soutěž na simulátoru pro malé i velké“, konstatoval Martin.
Rally Show 2013 byla rozdělena na dva dny. V sobotu se konaly volné jízdy, kdy měli soutěžní jezdci možnost natrénovat trať pro nedělní závod a mimo jiné měli také možnost svézt v závodním voze fanoušky, přátele nebo partnery. V neděli pak jezdce čekal paralelní závod, jehož výsledek závisel na součtu časů ze čtyř rozjížděk. Z vítězství se nakonec radoval Martin Semerád s Mitsubishi Lancer Evo IX.
Po oba dva dny mohli diváci navštívit stánek Driving Academy v depu, kde kromě prezentace vlastních produktů probíhala i soutěž na závodním simulátory o věcné ceny od partnerů Driving Academy a hlavní cenou pro nejrychlejšího jezdce bylo svezení s Martinem během nedělních rozjížděk.
„Vítězství mě samozřejmě těší, protože jsme jako jedni z mála jeli s vozem se standartním restriktorem a na start se proti nám postavili i dobří jezdci z různých disciplín, jako Karel Trojan za soutěžáky nebo Martin Svoboda za autokrosaře. Důležitější pro mě ale je, že jsme si užili pěkný víkend, snad udělali radost divákům a rozšířili trochu povědomí o naší nové Driving Academy, v čemž bychom rádi pokračovali již tento víkend 22.-23.6. v rámci podniku Prague Drift Festival u obchodního centra v Letňanech . Je to poprvé co jsem přihlášený do závodů v driftu, tak jsem na to velmi zvědaví.“, říká Martin Semerád a zve na další akci.
Další zastávkou tedy bude Prague Drift Festival organizovaný pořadateli Czech Drift Series, což je záruka kvalitního programu pro celou rodinu. V rámci festivalu se na přilehlém parkovišti letňanského obchodního centra pojedou exhibiční i závodní jízdy ve stylu Gymkhana - neboli jízdy nejen na čas, ale i na krásu.
Stejně jako v Hradci se můžou návštěvníci Prague Drift Festu těšit na stánek Driving Academy a soutěž na závodním simulátoru. Každý si odnese věcné ceny od parnerů Driving Academy a jako při Rally Show, hlavní vítěz získá poukaz na svezení v závodním voze s Martinem Semerádem.

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar