Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Škoda Fabia Scout v české premiéře

Designová studie Fabia Scout se do 7. října představuje v rámci Dnů designu v Praze - Designblok´07, ve Veletržním paláci. Novou studii viděli poprvé návštěvníci frankfurtského autosalonu, kde se setkala s pozitivními ohlasy laické i odborné veřejnosti.

Studie Fabia Scout navazuje na designovou linii Scout, kterou společnost Škoda Auto představila již u sériových modelů Roomster Scout a Octavia Scout. Jedná se o variaci standardního kombi s optickými prvky terénního vozu.
Stejně jako modelům Roomster Scout a Octavia Scout se také této studii dostane speciálních doplňků a prvků výbavy, vyvinuté výhradně pro tento model. Jedná se o detaily typické pro kategorie vozů třídy SUV, jako jsou např. velkoplošné plastové ochranné kryty karoserie. Tyto prvky poskytují modelu Fabia Scout výjimečný charakter.
Nechybí samozřejmě ani tradiční známá chytrá řešení: např. výklopné háčky na nákupní tašky nebo krycí roleta zavazadlového prostoru se stejným systémem ovládání jako u modelu Octavia Combi. Výhradně pro studii Fabia Scout byla navržena praktická výklopná lavice, kterou ocení například milovníci trekkingu.

JL, 4.10.2007

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar