Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Václav Pech jun. s MINI i Fordem RS 200

EuroOil-invelt team může letos hovořit o jednoznačně úspěšné sezóně, kde se Václavu Pechovi jun.s Petrem Uhlem podařilo obhájit titul Mezinárodních mistrů ČR v rallye s vozem MINI John Cooper Works S 2000 1,6 turbo.

Akcí, kde se EuroOil-invelt team rozloučí s letošní sezonou a s fanoušky motoristického sportu, bude tento víkend tradiční Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy. Václav Pech jun. si pro své fanoušky do Sosnové připravil jedno překvapení. „Stejně jako v loňském roce odstartujeme s naším miníkem, kterého jsme ale pro tuto příležitost přestavěli do varianty WRC a budeme tedy mít k dispozici výkonnější motor. Jízda s takto upraveným MINI je skutečný zážitek a já se na ni moc těším a věřím, že i naše fanoušky potěším.

Letos je ve startovní listině i čtyřnásobný mistr světa Juha Kankkunen a pro celý náš tým je ctí závodit s touto legendou světového rallysportu. Po závodě Rallylegend v San Marinu, kterého jsme se za odměnu zúčastnili, bylo od mnoha našich fanoušků slyšet, že by rádi viděli v České republice i Ford RS 200, s nímž jsme tam startovali. Ten je ze sbírky generálního ředitele společnosti Invelt pana Jírovce a já můžu potvrdit, že tohle neskutečné „béčko“ s výkonem přes 600 koní divákům v neděli v Sosnové také předvedeme. Tak určitě do Sosnové přijeďte,“ říká úřadující Mistr ČR v rallye Václav Pech jun.


PR 21.11.2014


Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar