Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Václav Fejfar prozrazuje plány

Blíží se nám konec roku a je nejvyšší čas poděkovat všem co nám pomáhají. Všem, díky kterým můžeme dělat to, co nám jde nejlépe a tím také všechny naše úspěchy patří i vám. Letošní rok byl velice složitý a jsme moc rádi, že jsme se mohli účastnit alespoň několika málo závodů, které nám pořadatel v ČR připravil.

Pevně věříme, že následující sezóna 2021 bude opět v normálních kolejích a aktuální problémy, které postihly každého z nás, budou jen ve vzpomínkách.


Na následující rok máme veliké plány. Nevíme, jestli bude možné vše realizovat, ale uděláme maximum, abychom všem, co máme jejich přízeň, vrátili úsilí v podobě skvělých zážitků a pokud možno nejlepších výsledků.


Dakaru 2021 se nám zúčastnit nepodařilo, ale sen pokračuje a již teď pracujeme na účasti v roce 2022, kde by na startu měl být kompletně přepracovaný speciál Can-Am, připravený čelit nejvyšší konkurenci. Vždy jsme se snažili jít svojí cestou a vždy jsme díky této nelehké volbě sklízeli skvělé výsledky.


Malé překvapení připravujeme na autokros. Chtěli jsme opět něco nového, ale aktuální celosvětová situace a množství práce nám stavbu nového vozu trochu komplikuje. Proč si tedy nesplnit sen, o kterém již několik let mluvíme. Někteří mají již jasno… Ano, superbuggy. Ve spolupráci s firmou, která má v této kategorii bohaté zkušenosti, nyní realizujeme závodní speciál, který si doupravíme a osadíme našimi komponenty. Nevíme, zda stihneme stavbu dokončit na začátek sezóny, ale určitě nás uvidíte, a to jak s buggynou tak i s Fabií 3, která nyní prochází kompletní opravou.


Dvěma vozy najednou se ale závodit nedá. Oslovili jsme skvělého závodníka a našeho kamaráda Petra Šimurdu, který se aktivně účastnil jak rally, tak i autokrosu v divizi D6 s vozem Škoda 130 LR. Pro příští rok se stane členem Fejfar Racing týmu a s naší plnou podporou se zúčastní několika závodů s Fabií 3.


Všechny zprávy a novinky z našeho týmu a dílny se budeme opět snažit publikovat, aby vám ta dlouhá chvíle do prvního závodu, než se budeme moci všichni opět potkat na závodních tratích utekla.



Václav Fejfar


30.12.2020

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar