Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Tým BARTH Racing uspořádal DAKAR Party

Tým BARTH Racing má za sebou veškeré přípravy na DAKAR 2016. Oproti loňskému roku se tým obměnil a rozrostl o nové členy. Kompletní tým ve složení David Pabiška, Rudolf Lhotský, Josef Macháček a Martin Plechatý se sešel se svými fanoušky na DAKAR Party.

Akce se také aktivně zúčastnil tým MRG (Moto Racing Group), který na rallye DAKAR 2016 budou na motocyklech reprezentovat jezdci Milan Engel a Jan Veselý.
Programem provázel známý moderátor Pavel Cejnar. Ten po úvodním slovu manažera týmu BARTH Racing Michala Burkoně postupně na pódiu přivítal všechny jezdce, ale také celý realizační tým.

Tým BARTH Racing na DAKAR 2016 jede v celkovém počtu 11 lidí. Každý člen týmu se fanouškům krátce představil a popsal svoji úlohu v týmu. Po rautu, který byl v duchu polní kuchyně a měl simulovat stravování na slavném DAKARU, se hosté mohli podívat na bivaky obou týmů.

David Pabiška se poté pustil do moderování a celý bivak fanouškům popsal. Součástí večera byly zajímavé a krásné fotky a také videa na velkoplošné obrazovce, aby si hosté mohli udělat alespoň malou představu o tom, co na jezdce a celý tým v Jižní Americe čeká.

Na akci samozřejmě nechyběly ani závodní stroje a doprovodná vozidla celého týmu. Motorkáři David Pabiška, který se chystá na svůj jubilejní desátý DAKAR, a nováček Rudolf Lhotský představili své speciály od značky KTM. Josef Macháček s navigátorem Martinem Plechatým slavnostně odhalili svou buginu Optimus.

Mezi doprovodnými vozy se také objeví plně vybavený nový Volkswagen Transporter, který tým BARTH Racing bude na rallye DAKAR testovat. Zajímavostí je, že všechny stroje mají své jméno.



JL30.11.2015

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar