Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Tomáš Pospíšilík s Peugeotem na Rallye Český Krumlov

Rallye Český Krumlov bude druhým společným startem mladé posádky týmu Peugeot Sport ČR Tomáš Pospíšilík – Lukáš Vyoral. Se svým Peugeotem 208 R2 odstartují se startovním číslem 11 na krásné a technické tratě soutěže zařazené do MČR v rallye i FIA Evropského poháru.

Tomáš Pospíšilík – Lukáš Vyoral mají jasný cíl, úspěšně dokončit soutěž a získat další zkušenosti s tímto vozem na rychlých českých asfaltech. To, že mladíkům s Peugeotem nechybí rychlost, dostatečně prokázali při minulé rallye Šumava. Teď je třeba ukázat i spolehlivost a dojet až do cíle Rallye Český Krumlov, což nebude nic jednoduchého.

Tomáš Pospíšilík, jezdec Peugeot Sport Česká republika: „ Máme za sebou krátký test, kde jsme zkoušeli funkčnost vozu, který se musel po Rallye Šumava opravovat, a tak už se těším, až zase budeme závodit. Na Rallye Český Krumlov to bude náš první ostrý start, takže tomu musíme vše podřídit. Máme za sebou výpadek na Šumavě, a tak nyní bude vše podřízeno dojetí do cíle. Ani snad nebudeme sledovat časy soupeřů. Loni jsme se v Českém Krumlově zúčastnili seznamovacích jízd, a tak mám představu, jak vypadají rychlostní zkoušky. Jsou krásné, technické, ale někdy i dost rychlé. Mně osobně spíše vyhovují ty techničtější úseky. Určitě bych si přál, aby bylo spíše sucho, protože zkušeností s jízdou na vodě mám jen minimum. Těším se také na noční rychlostní zkoušky.“



PR 21.5.2015

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar