Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

TipCars Pražské Rallysprinty budou letos dva!

Už dvakrát po sobě musel být z důvodu vyšší moci odložen 26. ročník tradičního TipCars Pražského Rallysprintu, i proto letos jeho organizátoři připravují pro fanoušky dokonce ´double´. Kromě tradičního završení české soutěžácké sezóny (které se letos bude konat na konci listopadu) proběhne v Praze i její prolog.

Aby se to dobře pamatovalo, bude 26. ročník oblíbeného klání uspořádán 26. března, tedy již za několik týdnů. Jeho ředitel Petr Mihule k tomu říká: „Rozhodli jsme se narušit tradici a uspořádat TipCars Pražský Rallysprint nejen na závěr sezóny, ale také před jejím startem. Držte nám všichni palce, aby se to podařilo - všichni samozřejmě doufáme, že v té době už budeme opět moci přivítat kromě závodníků i početnou diváckou kulisu. Budou to vlastně první jarní domácí závody, tak nezbývá než si přát, aby počasí a s ním i nálada nás všech byly již opět optimistické a jarní!“



Karel Špaček, media team



Pozn. Uvidíme, jaký bude na jaře zájem a kdo bude mít připravenou techniku. První mistrovská soutěž – Valašská Rally je na programu o čtrnáct dní později.



1.2.2022

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar