Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Škoda podpoří dealerské týmy - Kopecký za Agrofert, dostalo se i na Cvrčka

Podpora zákaznických týmů není pro značku ŠKODA úplnou novinkou. V uplynulých sezonách jich do domácího šampionátu zasáhlo několik. Autorizované obchodníky značky ŠKODA, kteří založili vlastní tým pro MČR v rallye. Mezi nimi je i Věroslav Cvrček, který si podporu plně zaslouží.

Týmy podporuje importér prostřednictvím marketingového bonusu částkou 500 000 Kč. K tomu poskytuje balíček náhradních dílů v hodnotě dalších 900 000 Kč, který obsahuje nové turbo, převodovku a diferenciál. Podporované týmy mohou navíc celoročně využívat poradenství od specialistů zákaznického programu ŠKODA Motorsport.

„V roce 120. výročí prvních aktivit značky na poli motorsportu jsme se rozhodli podpořit maximální počet posádek, které absolvují domácí mistrovství ČR s vozy ŠKODA FABIA Rally 2 nebo ŠKODA FABIA Rally 2 evo. České rallye mají vysokou úroveň a i díky tomu se těší velkému zájmu fanoušků a médií. Jsme přesvědčeni, že vybrané posádky budou důstojnými reprezentanty naší značky na soutěžních tratích i mimo ně,“ říká Petr Janeba, vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika.

Do šampionátu nastoupí 7 dealerských týmů s 8 posádkami. Nebude mezi nimi chybět sedminásobný mistr ČR Jan Kopecký, který se spolujezdcem Janem Hlouškem usedne do vozu ŠKODA FABIA Rally2 evo v barvách autorizovaného obchodníka Agrotec.

Stejný speciál bude mít k dispozici dvojice Filip Mareš/Radovan Bucha, která hájí barvy společnosti Laureta Auto.

Další vůz ŠKODA FABIA Rally2 evo vyšle do boje společnost Louda Auto s posádkou Jan Černý/Petr Černohorský.

Starší provedení ŠKODA FABIA Rally2, hned ve dvou exemplářích, nasadí známý zlínský prodejce Samohýl Motor pro své posádky Miroslav Jakeš/Petr Machů a Adam Březík/Ondřej Krajča.

Společnost Autocentrála posílá na tratě rychlostních zkoušek mladého a nadějného Dominika Stříteského, jehož novým navigátorem pro letošní rok se stává Danny Persein.

Turnovský dealer Kontakt – služby motoristům bude mít ve startovním poli dvojici Věroslav Cvrček/Tomáš Prokorát a

Autokomplex Menčík sází na posádku David Tomek/Marek Zeman.

Za volanty různých strojů s okřídleným šípem ve znaku usedala velká jména domácího i mezinárodního motorsportu. Podobnou tradicí se může pochlubit jen málokterá automobilka na světě. Letos se těžiště motorsportovních aktivit přesouvá směrem k zákaznickým týmům, kterým bude poskytována ještě velkorysejší podpora než kdykoliv v minulosti. Nově značka ŠKODA objevuje rozvíjející se oblast e-sportu, v níž se prezentuje například prostřednictvím svého vlastního seriálu ŠKODA eRally Cup.


Škoda 2.3.2021

Pozn.redakce
Otázka je ale, kdy se sezona rozeběhne. Nechceme malovat čerta na zeď, ale Valašská Rally na přelomu března a dubna to asi nebude. A jestli se pojede Rallye Šumava je také ve hvězdách.Vloni se začalo až v polovině července na Bohemia Rally.


2.3.2021

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar