Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Setkání mistrů by se mohlo uskutečnit 4. a 5. prosince

Velmi bedlivě teď sledují epidemiologickou situaci pořadatelé z Autodromu v Sosnové u České Lípy, kteří se nevzdali myšlenky uspořádat ještě v letošním roce 19. Setkání mistrů.

V tuto chvíli je za dodržení nejrůznějších hygienických opatření možné uspořádat nejrůznější sportovní akce profesionálních sportovců a Setkání mistrů by s jistými omženími bylo možné uspořádat, pokud by se situace v České republice dále zlepšovala tempem, jako tomu bylo v uplynulých dnech.

Připomeňme, že v současnosti platí na území republiky čtvrtý stupeň, podle kterého se řídí nařízení epidemiologů a hygieniků. Pro pořádání Setkání mistrů by bylo třeba, aby se situace zlepšila na třetí stupeň, a to se nyní jeví jako možné. Pokud by k tomu došlo, tak je Autodrom v Sosnové připravený v pátek 4. prosince a v sobotu 5. prosince hostit 19. Setkání mistrů automobilových závodníků z rally, rallyecrossu a autokrosu.
Závodníci z těchto disciplín už projevili zájem, že by se letos Setkání mistrů rádi zúčastnili, byť v nějaké omezené podobě a průběžně pořadatele kontaktují a jsou s nimi ve spojení. O průběžných přípravách 19. Setkání mistrů a o jeho konečné podobě vás budeme dále informovat.



PR 20.11.2020

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar