Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Setkání autokrosových mistrů v Humpolci nebude, ale pojede se Radeč cup

Letošní seriál mistrovských autokrosových závodů bylo nutné celý předělat, ale při jeho sestavování někdo jaksi pozapomněl na skutečnost, že sezonu uzavírá Setkání mistrů v Humpolci. To mělo být 3.října, ale o týden později se jede ještě závod v Přerově.

„Vzhledem k nejasné situaci kolem pandemie COVID 19 a nevyhovujícího termínu mezi dvěma mistrovskými závody. Jsme se rozhodli ukončit přípravné práce a zrušit letošní Bernard cup – setkání mistrů, které se mělo konat 3.října 2020.Všem jezdcům a pořadatelům přejeme úspěšné a bezproblémové dokončení sezóny 2020 a věříme, že v příštím roce se vše vrátí opět do normálu, říká pan Josef Špaček, předseda AMK Zálesí.

Má to svou logiku, nač slavit mistry, když ještě týden poté se teprve pojede republikové finále a těžko čekat přátelské tlachání, půjčování speciálů mechanikům a večerní oslavu.


Nicméně trať Pod Vilémovským lomem nebude osiřelá. Po dohodě AMK Humpolec a AK Radeč zde dojde v původním datu 3. října k uspořádání závodu nahrazujícího v Radeč cupu covidem zrušené Poříčí nad Sázavou. Vzhledem ke zkracujícímu se dni bude počet účastníků v jednotlivých kategoriích omezen na 10, vyjma racer bugin, kde bude ke startu do závodu přijato až 15 účastníků. Více informací přinesou propozice týden před závody.


JL 9.9.2020

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar