Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

ŠKODA AUTO ČR vyzývá k odložení Valašské rallye

V aktuální epidemické situaci však celá společnost čelí zásadnímu problému, a proto ŠKODA AUTO Česká republika vyzývá pořadatele k odložení Valašské rallye na jiný vhodný termín později v roce 2021, než ve dnech 27. a 28. března.

. Pokud se tak nestane, doporučuje sedmi dealerským týmům s vozy Škoda Fabia Rally2 na Valašské rallye nestartovat. Zároveň pro personál nemocnice ve Valašském Meziříčí připraví tříchodové menu a na rok bezplatně zapůjčí dva vozy pro podporu mobility v boji proti pandemii covid-19. To vše v hodnotě milion korun.

„Milujeme motorsport už 120 let a nikdy nepřestaneme. Nicméně právě teď není vhodná doba na to, abychom se věnovali všemu, co máme rádi. Desítky zdravotníků a stovky pořadatelů, mezi nimiž musejí být i hasiči a policisté, mají aktuálně jinou a důležitější práci, než je zajištění automobilové soutěže. Vyzýváme proto pořadatele Valašské rallye, Autoklub ČR i další zainteresované instituce k posunutí tohoto sportovního podniku na jiný termín. Pokud se tak nestane, doporučujeme všem 8 podporovaným posádkám, aby společně s námi respektovaly, že v této nelehké době jsou zdravotníci a další, kteří nám pomáhají situaci zvládnout, potřeba na jiných místech než na rallye. Věříme, že i díky tomu dosáhneme v brzké době citelného pokroku tak, abychom se opět mohli věnovat příjemným aktivitám, mezi které patří i motorsport,“ vysvětluje Petr Janeba, vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika.


Mladoboleslavská automobilka zapůjčí nemocnici ve Valašském Meziříčí na rok zdarma svůj nejprodávanější model ŠKODA OCTAVIA a nový elektromobil ŠKODA ENYAQ iV. Po oba dny plánované pro rallye také ŠKODA AUTO doveze 120 tříchodových menu personálu téže nemocnice, který se stará o covidové pacienty. Nejmladším pacientům pak daruje 120 balíčků s motoristickými dárky. Veškerá materiální podpora bude mít hodnotu milion korun.


Škoda 18.3.2021

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar