Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Rychlá kola míří do Lysé nad Labem

Ve dnech 13. až 15. listopadu 2015 se v areálu Výstaviště v Lysé nad Labem uskuteční již šestnáctý ročník výstavy závodních automobilů a motocyklů Rychlá kola. Jak se stalo již tradicí, budou návštěvníci moci nejen obdivovat špičkovou techniku na dvou, třech i čtyřech kolech, ale také se setkat se zajímavými hosty.

V neděli 15. listopadu se například uskuteční besedy a autogramiády s hned třemi kontinentálními šampiony – vítězem Evropského poháru cestovních vozů Michalem Matějovským, superkartovým mistrem Adamem Koutem a Markem Červeným, který uspěl v motocyklovém seriálu International Road Racing.

K vidění toho však bude mnohem více. Už ve vstupní hale návštěvníky přivítá vzácný Jaguar XJS, jenž svého času triumfoval na starém brněnském okruhu. V expozici týmu Křenek Motorsport bude vystaven vedle Matějovského BMW také Seat Leon jeho stájového kolegy Petra Fulína. Velmi početná bude kolekce vrchařských speciálů včetně automobilu vicemistra Evropy Jaromíra Malého, a také autokrosových bugin. Atmosféru blížící se Rallye Dakar navodí pouštní ležení týmu KM Racing.

Fanoušci jedné stopy se mohou těšit na motorku Karla Abrahama a na setkání se špičkovým německým plochodrážníkem a zároveň továrním jezdcem Jawy Martinem Smolinskim. Mladí adepti levých zatáček se zároveň představí spolu s motokáristy a enduristy v atraktivních ukázkách svých disciplín na venkovní ploše.

Výstava Rychlá kola, která se koná zároveň s jubilejním dvacátým autosalonem Kola, Tuning Show a Pivními a vinnými slavnostmi, je otevřena denně od 9 do 17 hodin. Vstupné činí 60 Kč, děti do deseti let a držitelé průkazu ZTP/P neplatí nic.

Přátelé oblíbené české skupiny PLAVCI s Janem Vančurou se mohou těšit na jejich vystoupení v sobotu 14. listopadu od 14 hodin v prvním patře výstaviště Lysá nad Labem na Pivních a vinných slavnostech.


PR 4.11.2015

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar