Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Rallye Šumava/Vltava - bez diváků, ale s přenosy

Už jen pár dní chybí do začátku Rallye Šumava Klatovy a Historic Vltava Rallye. S ohledem na trvající hygienická opatření bohužel nebude povolen přístup diváků k rychlostním zkouškám, organizátoři proto nachystali hned několik internetových přímých přenosů.

Konkrétně půjde o páteční a sobotní přenos z oblíbeného Klatovského okruhu, který bude profesionálně snímán až sedmi kamerami. Podobně bude zachycena také nedělní Zdebořická vložka, obě vysílání si vzala na svá bedra společnost Česká síť. Systém přenosů bude doplněn obrázky z Mlázovické rychlostní zkoušky, které obstará společnost FILMPro za pomoci dvou kamer. Všechny tyto přenosy navíc budou doprovázeny přímým komentářem.


„Těší nás zájem o klatovské soutěže, prosíme ale nadále fanoušky o pochopení stávajícího stavu věcí,“ říká předseda organizačního výboru obou podniků Jan Petrů a doplňuje: „Pokusili jsme se pro fanoušky udělat maximum možného a pevně věřím, že naše snaha o přiblížení rallye do jejich domácností bude úspěšná.


Přidejme ještě, že přenosy firmy Česká síť budou k dispozici za symbolický registrační poplatek a doplňující vysílání společnosti FILMPro zcela bezplatně. Přesný popis přenosů a všechny odkazy jsou k dispozici na stránce www.pamk.cz/live-stream-55-rsk-a-29-hvr


Karel
Špaček, tiskové středisko 4.5.2021



Přímý odkaz k registraci pro přenosy fy Česká síť (souborně za 99Kč):
https://stream.ceskasit.cz

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar