Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Rallye Český Krumlov bude až v roce 2021

Rallye Český Krumlov se letos neuskuteční. Definitivní rozhodnutí uspořádat jednu z nejstarších tuzemských automobilových soutěží až na jaře příštího roku padlo o uplynulém víkendu, kdy se mezinárodní sportovní akce původně měla konat.

Neustále se měnící vývoj koronavirového dění, platná hygienická opatření včetně regulované účasti diváků, složitá finanční situace některých partnerů a v neposlední řadě nabitý kalendář ve druhé polovině motoristické sezony. To jsou hlavní důvody, proč jsme podnik odložili přesně o dvanáct měsíců.

Od roku 1971, kdy se v Českém Krumlově uskutečnil historicky první ročník rallye, uplyne půlstoletí. Naším cílem je v této neuvěřitelné tradici pokračovat a nabídnout posádkám i fanouškům soutěž v takové kvalitě, na kterou jsou zvyklí. Organizovat ji za každou cenu v omezené podobě v průběhu sychravého listopadu a tím možná ohrozit její budoucnost opravdu nechceme. Uděláme proto maximum, abychom se všichni potkali 21. května 2021 na startu 48. Rallye Český Krumlov!


Organizační tým Rallye Český Krumlov
ÚAMK Automotoklub Rallye Český Krumlov
ČK motorsport 26.5.2020

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar