Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Rally Talent Černín míří na Valašskou rally

Již tento víkend usedne Václav Černín s Jiřím Strossem do soutěžního vozu Peugeot 208 R2 na Valašské rally. Jedná se o první start týmu Autoklub Peugeot Rally Talent v rámci Rallysprint serie.

Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 s centrem ve Valašském Meziříčí otevře novou sezonu rallysportu v České republice a bude probíhat tento víkend od 15. do 16. dubna 2016. Organizátoři připravili trať v délce cca 240 km, která obsahuje na čtyřech úsecích osm obtížných rychlostních zkoušek v délce přibližně 72 km.

První vůz odstartuje do rally v sobotu 16. dubna v 08:50 hodin z areálu Tatra Kopřivnice. Vítěz pak do cíle rally na náměstí ve Valašském Meziříčí přijede týž den v 16:51 hodin.
Václava Černína čeká náročná zkouška na soutěži s centrem v Kopřivnici. Pořadatelé připravili opravdu náročné úseky a pro celý tým se bude jednat o zátěžovou zkoušku.
Václav Černín před závodem uvádí: „Věřím, že zvládnu ustát nervozitu a nedopustím se žádné velké chyby. Těším se na získání nových zkušeností, bez ohledu na umístění.“

Na startu polojubilejní Valašské rally je očekáváno kvalitní jezdecké pole a pestrý vozový park. Slavnostní start Rocksteel - 35. Valašská rally 2016 začne v pátek 15. dubna 2016 od 17:00 hodin na valašskomeziříčském náměstí.

Srdečně zveme všechny fanoušky do servisní zóny a do diváckých míst Valašské rally. Jste srdečně zváni, Vaši podporu budeme potřebovat!

PR 14.4.2016

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar