Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Překvapení v rally - Martin Rohlena s Fabií R5

Letošního Mistrovství republiky se měly původně zúčastnit tři oficiální dealerské týmy, pak se objevila zpráva, že budou čtyři a jak to vypadá přibyde s největší pravděpodobností ještě jeden. O tom, kdo to bude se ještě spekuluje, ale můžeme prozradit, že všechny mají návaznost na automobilový sport.

Oficiální představení se uskuteční až na Rallye Šumava, protože do startu první soutěže chybí už necelý týden, a na přípravu je málo času. Před zraky dvou majitelů dealerů vozů Škoda totiž před několika dny testoval Martin Rohlena zapůjčenou Škodu Fabia R5 v areálu Bělá pod Bezdězem. Za volantem speciálu Fabia R5, který řídil poprvé v životě, si počínal tak dobře, že se stal středem pozornosti a zájmu. Ostatně důkazy jsou na fb.



Až dosud startoval Martin Rohlena se svojí Škodou 130 LR při menších soutěžích nebo na legendách. A když se naskytla příležitost otestovat „er-pětku“, tak neváhal ani minutu. A nakonec se z toho rodí jedno velké překvapení.



Zatím není jisté, kdo usedne na sedadlo spolujezdce, v úvahu přichází Lucie Engová, s níž už startoval třeba na Barum Rally a která má zkušenosti s rychlými automobily. Mimochodem testu přihlížel i Tomáš Enge.



Do Rallye Šumava bude všechno jasné.



JL 1.4.2022

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar