Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Peugeot Total Trophy v České republice

V Mistrovství ČR v rally se letos poprvé představí nový pohár pro vozy Peugeot 208 kategorie R2, a to pod názvem PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017. Jeho promotérem bude Gekon Racing, hlavními partnery budou značka Peugeot v ČR a společnost Total ČR.

Peugeot Sport ČR, Total ČR a Gekon Racing spojily své zkušenosti a prostředky k vytvoření společného projektu – PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017. Gekon Racing, oficiální distributor závodních náhradních dílů i přestavbových kitů Peugeot a zkušený organizátor poháru se sedmiletou tradicí Citroën Racing Trophy, bude zastávat roli promotéra. Peugeot a Total – z hlediska motoristického sportu nerozlučná dvojice – budou zajišťovat materiální podporu a marketingovou propagaci poháru.


PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017 se jako nový projekt v českém motoristickém sportu představí v druhé polovině března. Zaměří se na pět soutěží v rámci MČR.


Kalendář PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017


24. - 26. 3. Valašská Rallye
19. - 20. 5. Rallye Český Krumlov
16. - 17. 6. Agrotec Petronas Rally Hustopeče
1. - 2. 7. Rally Bohemia Mladá Boleslav
25. - 27. 8. Barum Czech Rally Zlín


Soutěžní pohár bude otevřen klientsky oblíbeným vozům Peugeot 208 R2. Loni se v českých soutěžích fanoušci setkávali s desítkou těchto vozů, které se staraly o napínavé souboje v rámci třídy 6. Z tohoto hlediska byla tato třída divácky velice atraktivní. Posádky s vozy Peugeot 208 R2 tvořily významnou část startovního pole na všech soutěžích loňského MČR s prvními příčkami ve třídě v podání pilotů Václava Dunovského a Filipa Mareše.


Startovné pro zájemce o pohár bude činit 1200 eur bez DPH. „V ceně startovného je zahrnut packet oblečení pro jezdce i spolujezdce, mediální prezentace účastníků, pohárové VIP zázemí, vybrané roční předplatné zdarma od Bauer media, výhodnější ceny na pneu Pirelli a další bonusové výhody našich partnerů. Samozřejmě nejdůležitějším aspektem je po zaplacení startovného možnost bojovat o lákavé finanční prémie v poháru PEUGEOT TOTAL TROPHY i možnost se přihlásit a vyjet si další finanční odměny v poháru PIRELLI“, upřesňuje promotér poháru Tomáš Pletka.


Hlavní cena PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017: voucher na 5000 eur k nákupu náhradních dílů Peugeot. Odměny za umístění budou předány po každém závodě.


„PEUGEOT TOTAL TROPHY vyjadřuje ideu divize Peugeot Sport – podporovat jezdce, ale zdůrazňuje také dlouholeté spojení značek Peugeot a Total v motoristickém sportu. Těší mě, že se nám tento projekt podařilo spustit, protože kromě posádek by měl podporovat také image naší značky a prodej vozu Peugeot 208 R2 a dalších závodních produktů. Věříme, že pohár bude obohacením české rallyové scény a že přiláká k naší značce další posádky. Osobně se těším na nadcházející rallyovou sezónu, protože už teď to vypadá, že konkurence ve třídě 6 bude velice zajímavá,“ komentuje nový soutěžní pohár Marco Venturini, ředitel značky Peugeot v ČR.


Podrobnosti o poháru najdete na internetových stránkách www.gekonracing.cz a na facebookovém profilu https://www.facebook.com/Gekon-Racing-sro-168494039868208/
Společnost
Gekon Racing nabízí zájemcům o účast v PEUGEOT TOTAL TROPHY 2017 možnost financování koupě závodního vozu Peugeot 208 R2 od společnosti ČSOB leasing, včetně havarijního pojištění.



Peugeot 26.1.2017

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar