Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Petr Nikodém - Tak jsme to letos taky rozpohybovali

Jako první chci poděkovat úplně všem, kteří se jakkoliv podíleli na pomoci dostat nás na první závod. Bez Vás všech bychom nemohli dojet ani ke startu měřeného tréninku. Hlavně pak celému našemu týmu, kdy jsme před závody za poslední tři dny naspali asi šest hodin, ale i všem, co šli zrovna kolem a jakýmkoliv způsobem přispěli.

V souvislosti s nedostatkem času na přípravu jsme do Humpolce přijížděli s myšlenkou si vůbec auto osahat a zjistit, jestli zimní změny na autě budou fungovat. K našemu překvapení jsme nejen dojeli měřáky, ale také se oba podařilo vyhrát.


V podstatě průběh celého víkendu byl až podezřelé přívětivý, když pomineme problémy se startem, tak auto fungovalo bez problému.


Díky druhému místu v semifinále a celkově v rozjížďkách jsme startovali do finále z druhé řady. S tím, že zrovna v Humpolci není úplně nejvíce místa pro předjíždění, jsem se trochu obával, co se bude dát vymyslet. Naštěstí se příležitosti tvořily a nám se je dařilo využít. Po prvním posunu vpřed hned v prvním kole jsem věděl, že mám ještě dostatek času zkusit to i dále. Když se nakonec povedlo i posunutí na druhé místo, tak jsem věděl, že už nás nic nezastaví, aspoň to zkoušet na místo první.
Nakonec vše klaplo a v cíli to byla neskutečná úleva a krásná atmosféra. Velký díky i všem co se na nás dorazili podívat a dělali tu krásnou atmosféru. Já doufám, že jsme nakonec nějakou tu show se závodními kolegy udělali a že bylo na co se dívat.


Nyní se zaměříme hlavně na přípravu blížících se evropských závodů, hlavně pomocí republikových závodů, a budeme se snažit zapíchnout naší vlajku vždy co nejvýše nám to dovolí.
Takže už v sobotu v Matschenbergu, kde mistrovství pokračuje.



PN 28.4.2022

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar