Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Offroadmaraton začne v Dobřanech

S ohledem na postupné vracení se společnosti k normálnímu fungování, zkusíme se i my pomalu vracet do zajetých kolejí. Tedy v původním termínu, na původním místě, ale trochu jinak. Bez velké šou a diváků odjedeme závod v Dobřanech, a to motorky a čtyřkolky 2hodinovky, děti a junioři 10minutovky a auta 5hodinovku.

Po mnoha rozvahách, konzultacích, debatách a poradách jsme došli k závěru, že v současné situaci můžeme, při dodržení všech opatření, odjet v Dobřanech klasický závod v jednom dni. Důležité je, že v Dobřanech samotných nám to povolili a že došlo k takovému celostátnímu uvolnění zákazů, že se do podmínek pořádání akcí, při troše snahy, vejdeme.


Na detailech a systému organizace usilovně pracujeme. Každopádně jisté je, že první ráno pojedou čtyřkolky. Pak motorky - ale ještě řešíme, zda všechny dohromady nebo rozděleně jako v Šiklově Mlýně. Poté standardně děti a junioři na části normální trati (ne po depu jako při klasických Dobřanech). A nakonec auta krátký, 5hodinový závod. Rozhodně nám i sobě pomůžete včasnou registrací na internetu! (Zvažujeme, že na místě nebude možné dělat nové registrace!!!)


Prostor v Dobřanech už sám svým rozložením napomáhá oddělit jednotlivé skupiny, takže rozložení depa zůstane zachováno tak, že auta budou ve starém depu, chcete-li pod kopcem. Motorky a čtyřkolky budou tzv. vzadu vedle základny John Deeru. Rozhodně po vás budeme požadovat roušky. Určitě pro vás zajistíme občerstvení. Určitě budou výsledky vidět v reálném čase na internetu a nebudou na obrazovce ve stanu. Časový plán teprve připravujeme, každopádně bychom chtěli odbavit první závod, tedy čtyřkolky, včetně vyhlášení výsledků tak, aby mohli odjet dřív, než dokončí závod motorky. Tím omezíme potkávání se zbytečného množství lidí.
Sledujte naše zpravodajství. Průběžně vás budeme informovat o všech důležitých věcech, pokynech a doporučeních. Těšíme se na vás.


Za organizační tým, Ondra Nachtigall
1.6.2020

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar