Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Martin Macík zve fanoušky do týmu

Tým KM Racing už má jasnou představu o budoucnosti. Čeká ho rok nabitý zážitky, adrenalinem a poctivou přípravou na Dakar 2016. „Už nyní se staví nový kamion a nikoho asi nepřekvapí, že to bude opět Liaz,“ prozrazuje Martin Macík mladší.

„Teď plánujeme účast v dalších závodech, stavíme nový kamion a připravujeme akce pro fanoušky. S věrnostním programem iBOD jsme připravili projekt Todokazeme.cz, který příznivcům umožní podpořit nás při přípravách a během Dakaru 2016. Naši fanoušci a podporovatelé se stanou členy týmu a společně si užijeme celý rok, který nás od dalšího Dakaru dělí,“ vzkazuje Martin Macík ml.

Vše začne už v únoru setkáním s fanoušky v Čechách i na Moravě. Příznivci trucků budou mít šanci zažít, jak naživo vypadá jízda kamionem v rychlosti 150 km/h, promluvit si se závodníky a nakouknout do zákulisí tréninkové přípravy na offroadové závody. V březnu bude KM Racing k vidění na mezinárodním veletrhu Motocykl na pražském Výstavišti. Na přelomu dubna a května se všichni partneři a příznivci sejdou na akci Sedlčanská kotlina, aby si vyzkoušeli „Dakar nanečisto“. Ti odvážnější budou mít šanci zúčastnit se s celým týmem KM Racing také tréninku a testování vozů v tuniském kempu Ksar Ghilane.


A pak už přijdou na řadu opravdové závody. V červenci připravenost posádky i techniky prověří tradiční Baja Spain, v srpnu naváže Baja Hungaria. V říjnu se KM Racing rozjede také na Rally Oil Lybia Maroko. Všechna plánovaná dobrodružství s týmem KM Racing budou sdílet také jejich fanoušci prostřednictvím projektu Todokazeme.cz.
Todokazeme.cz

Portál veřejného sponzoringu a podpory Todokazeme.cz spustil iBOD, program zákaznických výhod. Cílem projektu je nabídnout široké veřejnosti možnost podílet se na úspěchu sportovců nebo podporovat nadační a další bohulibé projekty. Stačí sbírat ibody, kterými pak prostřednictvím portálu můžete podpořit svého sportovce. V první fázi projekt představí tři sportovce – dakarského pilota kamionu Martina Macíka, hráče badmintonu Petra Koukala a thaiboxera Lukáše Dvořáka.




O iBODU
iBOD je program zákaznických výhod nové generace, ve kterém čerpáte na jednu kartu mnoho odměn u různých partnerů. iBOD však není jen karta, ale celý soubor benefitů, které jsou neustále obměňovány. Nasbírané ibody pak můžete vyměnit za nejrůznější odměny. Vybírat lze například z degustačních menu, šperků, kvalitních kuchyňských doplňků či značkových parfémů. Registrace je zdarma a za využívání programu se nic neplatí.


PR, 22.1.2015

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar