Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

MOGUL driving cup je připraven na ročník 2016

MOGUL driving cup je série závodů pro milovníky rychlé jízdy, který se odehrává v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy. Zdejší trať nabízí nepřeberné množství variant tratě, kterou zdejší pořadatelé dokáží využít k vytvoření okruhových rychlostních zkoušek.

Při MOGUL driving cupu je možné závodit i se sériovým automobilem, do kterého usedne jezdec vybaven libovolnou helmou. Tak jednoduchá je cesta k závodění. Při sérii MOGUL driving cup se ale objevují i závodníci vybavení upravenými soutěžními nebo sportovními automobily, ti pak závodí v oddělených kategoriích. Sérií MOGUL driving cup už za těch několik let, co je na autodromu v Sosnové pořádána, prošly stovky závodníků, z nichž někteří okusili závodění i v profesionálních závodech. MOGUL driving cup je zkrátka ideálním začátkem závodnické kariéry, a také možností, jak si jen tak vyzkoušet chování svého vozu na uzavřené trati ve vyšších rychlostech a přitom v bezpečí.

Bezpečnost je jednou z priorit pořadatelů MOGUL driving cupu. Jak již bylo řečeno, tak celá série probíhá na uzavřeném okruhu autodromu v Sosnové, kde jsou dobře dimenzované únikové zóny a kolem trati nejsou žádné nebezpečné pevné překážky, jako například stromy, nebo sloupy a podobně. Pokud zde už dojde k opuštění tratě, následky nebývají vážné


Kalendář MOGUL driving cup 2016


25. října 2015 – neděle
14. listopadu 2015 – sobota
28. listopadu 2015 – sobota
19. prosince 2015 – sobota
23. ledna – sobota
13. února – sobota
5. března – sobota
26. března - sobota



Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar