Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

MOGUL Dakar Setkání bude 26. března

Autodrom Sosnová se už potřetí stane hostitelem největšího českého setkání závodníků z Dakaru současnosti i minulosti. Na trati se představí technika českých týmů v akci, protože Autodrom Sosnová je pro MOGUL Dakar Setkání přestavěn do podoby, která nabízí předvedení techniky na náročné trati s offroadovými i silničními prvky.

Nechybí úseky na kluzké šotolině a divácky velmi oblíbené skoky. Na trati se v exhibičních jízdách představí kamiony, osobní automobily i motocykly. Diváci mají jedinečnou šanci vidět závodní automobily v akci na trati, ale během celodenního programu mohou navštívit i depo soutěžních strojů a z bezprostřední blízkosti si prohlédnout monstra, která zdolávají bláto a duny v Rallye Dakar. Ani letos nebude chybět divácky oblíbená autogramiáda s nejlepšími dakarskými závodníky.

„V letošním roce jsme opět v kontaktu s českou dakarskou špičkou a snažíme se do Sosnové přilákat co nejvíce závodníků z offroadových závodů. Jsme otevřeni všem, kteří zde chtějí ukázat svou techniku a předvést své týmy divákům. Máme přislíbenou účast silných českých týmů s kamiony a osobními automobily a věříme, že se divákům opět předvedou i motocyklisté. Nadějně se také letos rýsují jednání se zahraničními závodníky. Celodenní program v Sosnové během MOGUL Dakar Setkání je vyplněný motorsportem a nikdo se nebude nudit,“ říká ředitel Autodromu v Sosnové, Pavel Dušánek.

Zajímavým zpestřením MOGUL Dakar Setkání bude i setkání modelářů, kteří staví a závodí s velkými RC modely dakarských kamionů. I ti se v neděli v Sosnové představí a jejich ukázky stojí za to.

MOGUL Dakar Setkání na Autodromu v Sosnové u České Lípy v neděli 26. března 2017 je součástí celodenního programu, kdy budou dakarské speciály na trati střídány souboji těch nejlepších závodníků série MOGUL Driving Cup.

Vstupenky za jednotnou cenu 150,- Kč můžete už nyní objednávat na adrese obchod@autodrom.cz . Více informací postupem času naleznete na adrese www.autodrom.cz a facebooku Autodromu Sosnová.



PE 23.2.2017

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar