Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

LAURETA AUTO Škoda Team vyráží s Filipem Marešem na Šumavu

Mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračuje o nadcházejícím víkendu nejstarším závodem na našem území. Chybět u toho nebudou ani Filip Mareš s Radovanem Buchou. Na Rallye Šumava povezou svěřenci LAURETA AUTO Škoda Teamu na dveřích svého vozu Škoda Fabia Rally2 Evo startovní číslo 2 a hájit budou průběžné vedení v českém „mistráku“.

„Šumava patří k mým oblíbeným soutěžím, a tak doufám, že se nám bude o víkendu na Klatovsku dařit. Vstup do sezony se nám povedl a myslím, že jsme se poctivě připravili na to, abychom na výkon z Valašky mohli navázat. V přípravě jsem se tentokrát zaměřil víc také sám na sebe, protože mě na Valašce trápily bolesti zad. Teď je to ale o dost lepší a těším se, že budu závodit zase v o něco větší pohodě.“ říká před odjezdem na Šumavu ambassador pneumatik značky Michelin a dodává: „O speciální motivaci se nám postaral pan Jelínek z Laureta Auto. Právě na Šumavě se mu totiž vždy dařilo a naším cílem je navázat na jeho úspěchy a přivézt zpět do Mladé Boleslavi co možná nejlepší výsledek.“

Rallye Šumava odstartuje tento pátek v pozdních odpoledních hodinách Klatovským okruhem, kam tradičně přicházejí davy diváků nasát tu správnou rallyovou atmosféru. Následně závod pokračuje dvěma dny závodění a nejrychlejší posádky uvidíme v cíli v neděli po druhé hodině odpolední na klatovském náměstí Míru. LAURETA AUTO Škoda Team zve své fanoušky také do servisní zóny v bývalých vojenských kasárnách v Janovicích nad Úhlavou, kde budou moci vidět, jak probíhá příprava vozu pod hlavičkou nově vzniklého týmu PMX Rally Management.


PR 4.5.2022

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar