Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Jaroslav Valtr skončil v nemocnici místo v cíli

V poslední etapě jsme ve výsledcích postrádali posádku Jaroslava Valtra se synem Jaroslavem a Radimem Kaplánkem. Po celou soutěž se s Ivecem drželi hned za první desítkou, třikrát zajel devátý čas, jednou desátý a dvakrát jedenáctí.

Bohužel v poslední etapě, kdy chtěli završit výborný výsledek, přišel předčasný konec, ale nechme mluvit zástupce týmu.

Přátelé, kamarádi, fanoušci...
Předem bychom vám chtěli poděkovat za zprávy, které jste nám posílali. Omlouváme se za to, že jste museli tak dlouho čekat, ale nebyl čas podávat nějaké info.
Kluci vyrazili do dnešní závěrečné etapy s tím, že si ji chtěli užít jako ty předchozí a dojet do cíle letošního ročníku Dakaru. Bohužel jak už všichni víte, tak měli nehodu. Byla situace, kdy se Jarda snažil jednu ze závodních SSV předjet, bohužel při předjíždění se před ním objevila hluboká díra na kterou neměl šanci zareagovat a i když se to snažil dobrzdit, tak díru přeci jen trefil zhruba v 80 kilometrové rychlosti. Auto dostalo obrovskou ránu a mělo několik těžkých technických závad. Jarda mladší společně s Radimem jsou v pořádku a momentálně dávají se zbytkem týmu auto dohromady, aby stihli techniku odvézt zítra do přístavu.

Jarda starší byl letecky transportován do nemocnice, kde mu právě dělají veškerá vyšetření. Stěžoval si na velkou bolest zad. Více budeme vědět zítra.
Každopádně Dakar 2021 pro celý tým končí. Děkujeme vám všem moc za podporu, která se nám dostává. Opravdu si moc vážíme toho, jak jste nám po celou dobu fandili a drželi palce! Teď však nejvíce záleží na tom jak kluci dopadnou a hlavně, jak na tom bude

Aktuálně je hospitalizován v nemocnici v Džiddě, kde prošel sérií vyšetření. Teď je na řadě servis jeho zad, která po včerejším tvrdém “přistání” ve vysoké rychlosti v díře dostala velkou ránu a trochu se pochroumala.

Pokud se zrovna nepokouší o rychlý pohyb, který provází silné bolesti v bedrech, culí se na všechny kolem a současně se těší domů.


Vaše podpora je ohromná a Jarda by vám všem jednotlivě moc rád poděkoval, ale to teď není možné. Zdraví je přednější.Moc vás všechny pozdravuje a dá vědět, jakmile mu bílé pláště dají souhlas s vycestováním na rodnou hroudu.
Jinak kluci odevzdali techniku v přístavu a část týmu poletí domů. Ještě jednou moc DĚKUJEME za podporu. Vážíme si jí!


VALTR RACING TEAM



Teď trochu z jiného soudku. Na závodech se samozřejmě nejvíce pozornosti věnuje posádce, což je asi normální, ale ti praví rytíři ve zbroji jsou mechanici. Upřímně, nebýt našich mechošů, tak tu ani nejsme. Ano, člověk si řekne, že je to logické, ale náš tým na to pohlíží trochu jinak.

Jsme jeden tým, spolupracovníci, ale hlavně, hlavně jsme dobří kamarádi a to je nejdůležitější. Neexistuje žádná hierarchie, která by toto “pravidlo” porušovala. Jsme k sobě otevření, pomáháme si, makáme jeden za všechny a všichni za jednoho. Parta přátel a kamarádů, která se nikdy nevzdá, a i když se třeba zrovna nedaří, tak nás nikdy dobrá nálada neopustí. Nejraději máme, když si společně můžeme dát pivo, dobré jídlo a společně se pobavit.


Když se ale dostaneme na závody, nikdo a nic nás nezastaví!!!

VALTR RACING TEAM


17.1.2021

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar