Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Hvězdná sestava na MOGUL Dakar Setkání

V neděli 26. března se na Autodromu v Sosnové u České Lípy odehraje největší setkání dakarských závodníků v České republice. Uvidíme zde nejen skvělé závodníky v Čechách tolik populárních kamionů, ale také špičkové motocyklisty, čtyřkolkáře a závodníky s terénními vozy a buggy.

Hvězdou bude španělský závodník Xavier Pons, který patří ke špičce na Dakaru a má za sebou dlouhou kariéru soutěžního jezdce v mistrovství světa v rally WRC.

Diváci uvidí silné české týmy, jako jsou Buggyra Racing, Big Shock Racing, BARTH Racing, Bonver Dakar Project, South Racing, MRG Racing. Chybět nebudou motocyklisté Ondřej Klymčiw, Lukáš Kvapil a další. Moderní závodní speciály se divákům představí na atraktivní trati, kde nechybí množství skoků, a budou střídány historickými dakarskými kamiony Tatra a LIAZ a doprovodnou technikou.

Pauzy mezi exhibičními jízdami dakarských závodníků budou proloženy závodem těch nejlepších z MOGUL Driving Cupu – seriálu závodů soutěžních vozů na Autodromu v Sosnové. V rámci doprovodného programu diváci uvidí také drifterskou show a závody velkých dakarských RC modelů.

Program MOGUL Dakar Setkání začíná v neděli 26. března v 9:00 a finále je připraveno na 16:30. Nenechte si ujít tuto jedinečnou šanci vidět takové množství závodníků z Dakaru a Africa ECO Race na jednom místě, a hlavně jejich úžasnou techniku v pohybu na atraktivní trati. Vidět létat vzduchem desetitunový kamion, to stojí za to!

Děti do 12 let mají vstup zdarma a dospělí návštěvníci za celodenní program na Autodromu v Sosnové zaplatí 150,- Kč včetně vstupu do depa závodních strojů. Více informací najdete na www.autodrom.cz a facebooku Autodrom Sosnová.


PE 24.3.2017

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar