Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Filip Mareš o vítězství na Setkání mistrů

Na sedmnáctém ročníku Setkání mistrů se vůbec poprvé objevil Filip Mareš a po souboji se sedmnáctiletým Petrem Semerádem zvítězil těsným rozdílem, přičemž ve třech rozjížďkách zajel jedno nejlepší čas.

„Vítězství na Setkání mistrů si opravdu cením. Léta jsem do Sosnové jezdil obdivovat nejlepší jezdce od nás i ze zahraničí a letos měl poprvé možnost být na startu. Stejně jako v předešlých letech se Setkání mistrů jelo na čas a nám se už od nedělního rána dařilo být mezi nejrychlejšími. Okruh v Sosnové je docela specifický a musím přiznat, že mi chvíli trvalo, než jsem na něm našel tu správnou rychlost. Vítězství je každopádně skvělým způsobem, jak poděkovat fanouškům, kteří nás v průběhu sezóny hnali kupředu a především týmu a všem našim partnerům, kteří mně a mému spolujezdci Honzovi umožnili tuto sezónu absolvovat,“ hodnotí nedělní výsledek sedmadvacetiletý jezdec.

Pro Filipa Mareše, Jana Hlouška a celý ACA ŠKODA AUTOKLUB TEAM byla účast na Setkání mistrů posledním podnikem v letošním roce. Škoda, příznivci by ho rádi určitě viděli i na Pražském rallysprintu.


PR 14.11.2018

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar