Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

ČENDOVA RZtka - vzpomínka na Martina Vodehnala

Asi z toho nebude 50 letá tradice jako z barumky, ale i tak už pořádáme 4. ročník akce pro jezdce, fanoušky a nadšence do závodních aut s názvem „Čendova RZtka“, na který Vás tímto článkem chci pozvat.

Proč Čendova RZtka? Hodně z Vás zná jméno Vodehnal, ať už spojené s Moskvičem a divokou jízdou v 80. letech nebo stříbrnou AUDI, kterou vodil po erzetách nejmladší z rodu. Čenda, tak jsme znali Martina, mladšího z bratrů. A na jeho památku pořádáme menší motoristickou akci, která každý rok přitáhla spoustu posádek a hlavně diváků.

Letošní ročník se uskuteční poslední prázdninovou sobotu 31.srpna. Po loňsku víme, že ani počasí nikoho neodradí a posádky i diváci si užívali mokré a zablácené dopoledne na i u trati.
Sraz bude jako předchozí ročníky na malém letišti u Škoda Auto Kvasiny. Část letiště opět poslouží jako servis a zázemí pro účastníky. Trať bude stejná, takže se můžete těšit na cca 4 kilometry dlouhý asfaltový úsek, který se pojede oběma směry.

Časová osa zůstává také stejná, v 10:00 odstartujeme první směr. Přestávka na oběd, regeneraci bude od 12:00 do 14:00 a poté rozjedeme druhý směr. Ukončení plánujeme okolo 17:00.
Nečekejte závod, sledování vteřinek. Naše akce je o zábavě, vyzkoušení techniky, svezení kamarádů, sponzorů. Takových příležitostí mnoho není, kdy můžete na zabezpečené trati (ne okruhu) svést rodinné příslušníky, kamarády nebo bez obav naplno otestovat svoji techniku.

Na startovce máme cca 35 přihlášených, mezi nimi nechybí jména jako Petr Šimurda, Harry Ředitel. Uvidíme, jestli si Martin Rohlena nechal kus „DORAZu“ z Barumky, bratři Hejhalové by chtěli ověřit motor jejich 130tky a účast potvrdila i rodina Figlů. Disponující bestií AUDI S1 a Subaru Impreza..

Předběžná startovka je k nahlédnutí na FB události „IV. Čendova RZtka“, kde jsou i veškeré informace.

V případě dotazů na účast nebo další informace využijte mail cube@cubephotography.cz
Pokud nemáte plán na sobotu, rádi Vás uvidíme.


Jakub Malina 25.8.2019

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar