Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Bratři Szejové mistry ČR ve skupině N

I přesto, že od posledního závodu Mistrovství ČR v rally uplynuly skoro tři týdny, ukázalo se, že pro GK Forge Roto Rally Team je nakonec vše jinak. Jak můžeme zjistit z dostupných výsledků na stránkách Autoklubu České republiky Jarosław a Marcin Szejové figurují v konečném účtování na první příčce v klasifikaci třídy 3 produkčních vozů. A to vše díky změně v klasifikaci srpnové Barum Czech Rally. Po dodatečném vyloučení Martina Březíka získal tým 225 bodů, o dvanáct více než lonští obhájci Březík s Omelkou. Druhá sezóna na českých tratích tak přinesla týmu titul mistra ČR v hodnocení produkčních vozů.

Jarek Szeja: „Nebudu skrývat mé podivení. Věděli jsme, že se momentálně analyzují nesrovnalosti s regulemi a výsledky Barum Rally čekají na schválení, ale až takové změny jsme nečekali. Martin Březík a Marek Omelka, kteří se na barumce umístili na druhém místě, tím pádem přišli o body v páté soutěži šampionátu. Ve Zlíně jsme pro náš tým získali krásné vítězství. Bylo to po našem životním výkonu a znamenalo to obrat k lepšímu v této sezóně. A v aktuální situaci máme z vítězství o to větší radost.

Naše snaha o nejlepší možný výsledek na každém letošním závodě se tak nakonec vyplatila. Tvrdě jsme pracovali na každém bodu, který nám nyní přinesl sladké vítězství. Je to vysněný konec opravdu těžké sezóny. Naděje umírá poslední a i přes všechny problémy se oplatí bojovat až do konce.

Této příležitosti ještě jednou využiji a chtěl bych všem poděkovat za vynaložené usílí. Děkuji našemu týmu za tvrdou práci, fanouškům za podporu a firmám GK FORGE - kovoobrábění, ROTO, DARMA, DECO-CAR, EUROGOLD, MINIMAX, VIRALSEED STŘEŠNÍ KRYTINY PNIOK SYLWESTER, MOTOWIZJA a OX.PL, za prokázanou podporu a důvěru.”



Konečné pořadí
1.Szeja – SzejaSubaru Impreza225
2.Březík – OmelkaMitsubishi Lancer215
3.Pešl – PešekMitsubishi Lancer187,5
4.Kopáček – RendlováSubaru Impreza161



Roto 25.10.2016

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar