Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Bonver Dakar Project nemohl v Sosnové chybět

Tři tisíce diváků sledovaly exhibiční představení většiny českých dakarských týmu na Autodromu v Sosnové u České Lípy. V rámci Setkání mistrů volantu na trať vyrazilo několik strojů účastnících se Rallye Dakar. Mezi nimi nemohl chybět kamion Tatra Jamal Tomáše Vrátného.

Za volant speciálu týmu Bonver Dakar Project tentokrát usedl testovací pilot a palubní mechanik polsko-české týmové posádky Filip Škrobánek. Šéf týmu se na akci neobjevil, protože se jako host účastnil Abu Dhabi Desert Challenge, na kterém doprovází společně s Arturem Ardavičusem polskou týmovou posádku Roberta Jana Szustkowského a Jaroslawa Kazberuka. Ta v závodě startuje s automobilem Ford Raptor.

„Mrzí mě, že jsem se akce nemohl zúčastnit, nicméně jsem přesvědčený, že se Filip za volantem představil fanouškům v dobrém světle a užil si to, o čemž svědčí i řada skvělých fotografií a videí, na kterých jede v jednom kuse smykem,“ konstatoval šéf týmu Bonver Dakar Project. Kromě kapotovaného dakarského speciálu měli fanoušci možnost prohlédnout si i novinářský vůz Ford Ranger a doprovodný kamion Tatra Phoenix. „Vím, že počasí nebylo ideální, ale jsem rád, že tolik fanoušků zavítalo do Sosnové, aby vidělo nejenom naši tatru, ale i další českou dakarskou techniku v akci. Rád bych poděkoval i organizátorům za to, že se jim podařilo uspořádat tak povedenou akci a přilákat tolik diváků,“ poděkoval Tomáš Vrátný, který se do České republiky vrací za pár dní. „Formujeme celoroční plán, co se týče stavby aut, soutěží a dalších věcí. Chystáme pro vás spoustu překvapení, takže se máte na co těšit,“ dodal.


Bonver 2.4.2015

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar