Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Bohemia rally s novým názvem i webem

Necelé dva měsíce zbývají do startu Bohemia Rally. Nepsaným pravidlem pořadatelů z Autoklub Bohemia Sport v AČR je obměna a hledání nových rychlostních zkoušek a zavádění novinek, zejména v oblasti informovanosti fanoušků a příznivců „Bohemky“.

Pro nadcházející ročník jsou spuštěny upravené webové stránky soutěže, která nese nově oficiální název BOHEMIA RALLY MLADÁ BOLESLAV.


V loňském roce byla poprvé spuštěna Rally Bohemia LIVE, která přinesla fanouškům v reálném čase kompletní informace o průběhu soutěže. „Tímto rozhraním jsme chtěli fanouškům poskytnou maximum informací z jednoho místa. Souběžně s tím jsme cítili potřebu připravit přehlednější a modernější web. Ten nahradil naše původní stránky a doufáme, že se bude fanouškům líbit. Tím ale výčet letošních novinek nekončí,“ vysvětluje ředitel soutěže Petr Pavlát a doplňuje: „Připravili jsme nový projekt s označením BTV, což je internetová televize Bohemia Rally, která bude vysílat vždy to nejzajímavější, v aktuálním čase. Většina pořadů bude live. BTV zprostředkuje divákům ještě více zážitků a přiblíží atmosféru soutěže všem, kteří se nepřijedou podívat osobně.“


Letošní ročník populární středočeské soutěže přináší také změnu oficiálního názvu. „Standardní formát názvu jednotlivých soutěží nese už několik let název měst, kde se daný podnik koná. Proto jsme se i my sjednotili s tímto trendem a od letošního roku budeme používat oficiální název Bohemia Rally Mladá Boleslav,“ upřesňuje Petr Pavlát.

Bohemia Rally Mladá Boleslav se koná 8. – 10. července 2022. Součástí podniku je kromě Sonax Mistrovství České republiky v rally také

Autoklub MČR v rally historických vozidel
Bohemia Group B
Bohemia Eco Energy
Bohemia Veteran
Bohemia RC rally
dětský den Bohemia rally
virtuální Bohemia E-sport Virtual.



PR 6.6.2022

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar