Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Autokros v Poříčí se pojede!

Na včerejším večerním jednání AMK Poříčí bylo rozhodnuto, že závod 25.-26.7.2020 pojede. Za předpokládaných uvolnění, které vláda chystá, budeme pořádat tento závod i jako Mistrovství zóny střední Evropy s účastí mnoha zahraničních jezdců. Samozřejmě počítáme i s účastí diváků.

V nejbližších dnech Vás budeme informovat za jakých podmínek bude možné se do závodu přihlásit a za jakých podmínek bude možná divácká účast. Děkujeme za pochopení, ale v dnešní době něco takového uspořádat není vůbec jednoduché.

DRŽTE NÁM PALCE. Těšíme se na Vás všechny a doufáme že se nám to podaří dotáhnout a závody budou opět špičkové kvality. !!! ŽIJEME AUTOKROSEM A SPOLU TO ZVLÁDNEME !!!


AMK Poříčí 20.5.2020

Pozn.red. Pevně věříme, že se všichni v Poříčí nad Sázavou, na dnes už legendární Homolce, sejdeme. V loňském roce se autokros vydařil, byl uspořádán na vysoké úrovní, a tak to u bude jistě i letos. Už před sezonou autokrosový šampion Bernd Stubbe prohlašoval, že Evropu nepojede, ale do Poříčí přijede. Tak se nechme překvapit.

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar