Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

V Brně se představí asi třicítka závodních vozů

Pořadatelé z Hustopečí v rámci vyhlášení mistrů České republiky v rally a v rámci festivalu sportu, tance a zábavy SPORT Life (6. - 8. listopadu 2015) přišli s nápadem zorganizovat volný podnik v areálu brněnského výstaviště. Už tuto sobotu 7. listopadu 2015 se stane realitou. Návštěvníkům festivalu i fanouškům se představí kolem třiceti soutěžních speciálů.

Hlavním tahákem bude druhý vicemistr MČR 2015 Pavel Valoušek, který osedlá vůz Škoda Fabia Super 2000. Stejný vůz představí v Brně i Martin Vlček. A k vidění bude i početná skupina „dvoukolek“ v čele s mistry MČR Václavem Dunovským (2WD), Patrikem Rujbrem (třída 5) a premiérovým vítězem Rallysprint Série Ondřejem Bisahou.
Na trati exhibiční polookruhové rychlostní zkoušky v blízkosti pavilonu Z, o délce 2,1 kilometru, se představí i tandem domácího AGROTEC Autoklubu Martin Rada – Jaroslav Jugas. Zaslouženou pozornost jistě budou poutat i Olga Lounová a David Suchařípa.

První série jízd odstartuje ve 12 hodin (2 h), druhý blok je naplánován na 15.30 hodiny. Diváky upozorňujeme, že AGROTEC SPORT Life Rally Show je součástí programu veletrhu SPORT Life. Vstup je tak možný pouze po zaplacení festivalového vstupného, které na jeden den činí 100,- Kč.


Zajímavá akce se pod hlavičkou Autoklubu ČR uskuteční už o den dříve, v pátek 6. listopadu. Prostory Tiskového centra BVV (pavilon E) se zaplní zvučnými jmény jako jsou Jan Kopecký, Václav Pech, Jan Černý, Jaromír Tarabus, Martin Prokop či Václav Dunovský. Tento hvězdný tým navíc doplní hvězda světového formátu Fin Ari Vatanen. Pro návštěvníky veletrhu a soutěžní fanoušky bude od 18:00 hod. připravena autogramiáda.


PR 6.11.2015

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar