Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Světové rally WRC na ČT Sport

Už od Rallye Monte Carlo, která právě odstartovala mají diváci možnost sledovat kompletní sezonu MS na programu ČT Sport. Ze 13 soutěží kalendáře je v plánu odvysílat také veškeré denní zpravodajství formou reportáží (25 min) po každé etapě dané soutěže.

V následujícím týdnu po závodech budete mít možnost vidět ještě 52timinutovou reportáž, kompletně shrnující odjetý podnik. Reportáže z MS pak budou k vidění také na serveru Mediasport.cz a nejen to. Momentálně se jedná také o možnosti zveřejňování onboardových záběrů a to i těch nejlepších posádek.
„Náš web se po celou dobu profiluje jako videoserver a mnoho lidí nás navštěvuje hlavně kvůli onboardům. V tuto chvíli se usilovně snažíme získat povolení zveřejňovat i onboardy vybraných posádek a zatím to vypadá docela slibně,“ řekl Josef Pátl, zástupce mediasportu.
Filip Schovánek doplnil slova Josefa Pátla „V tuto dobu probíhají jednání nejen s promotérem WRC, ale i přímo s továrním týmem VW. Naší snahou je přinést českým fanouškům kompletní on-board tovární posádky nového a ambiciózního týmu. Zkrátka, aby si fanoušek rally mohl projet celou trať vybrané rychlostní zkoušky od startu do cíle. Součástí vysílacích práv jsou i práva pro šampionát WRC2, kde by se měl prezentovat ve vybraných soutěžích český tovární tým Škoda Motorsport a pro nás Čechy tak dostává WRC2 zcela nový náboj.“


Reportáže ČT Sport

Čtvrtek 17.1.2013 od 22:40

Pátek 18.1.2013 od 22:45

Neděle 20.1.2013 od 22:40


JL 16.1.2013

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar