Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Setkání mistrů v Sosnové až 24. listopadu

Divácky oblíbené Setkání mistrů se letos posunulo z 2. A 3. Listopadu až na 23. a 24. listopadu. I v letošním roce se v Sosnové bude závodit se speciály rally, rallycrossu a autocrossu. Divákům se ale možná představí i vozy z trochu jiné disciplíny, ale to bychom zatím předbíhali.

Setkání mistrů se odehraje opět celé během víkendových dnů, jak si přáli jezdci i diváci. V sobotu probíhá na autodromu volné ježdění, kde účastníci pilují formu na nedělní závod, ale také vozí partnery týmů nebo své kamarády. Sobotní program je tedy neméně zajímavý a je také přístupný divákům. Hlavní program, tedy rozjížďky na paralelní trati jsou připravené na neděli 24. listopadu.

Předseda organizačního výboru Pavel Dušánek k XII. Setkání mistrů: „V letošním roce jsme chtěli vyhovět požadavkům jezdců a týmů, kterým tento pozdější termín více vyhovuje a nekoliduje s žádnou akcí doma ani ve světě. Už teď evidujeme velmi slušný zájem jezdců v kategorii rally s vozy WRC a také máme přislíbenou účast rallycrossových týmů. Chceme letos i více podpořit kategorii historických vozů rally, které diváci mají rádi a žádají si je vidět na autodromu. Máme v hlavě i různé doprovodné akce, které chceme divákům nabídnout, ale zatím ještě nejsou dořešené všechny detaily. Jsme i v tomto pozdějším termínu 23. a 24. listopadu připraveni na všechny varianty počasí a účastníci ani diváci se nemusí obávat, že například na sněhu by se Setkání mistru neuskutečnilo. Pojedeme za každého počasí.“


Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar