Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Rallysport se vrátí na brněnské výstaviště

V rámci festivalu sportu, tance a zábavy SPORT Life (6. - 8. listopadu 2015) se vrátí do Brna soutěžní vozy. AGROTEC Autoklub v AČR připravuje na sobotu 7. listopadu 2015 volný podnik, na kterém se budou moci soutěžní týmy prezentovat fanouškům a návštěvníkům brněnského výstaviště v rámci exhibiční RZ.

Právě v Brně se v pátek 6. listopadu uskuteční slavnostní vyhlášení vítězů Mistrovství České republiky v rally. Tato slavnostní akce se uskuteční v reprezentačních prostorech rotundy A na brněnském výstavišti.

„Této příležitosti a také brněnského festivalu chceme využít k popularizaci rallysportu široké veřejnosti. Naším cílem je, aby se aktuální domácí mistři, ale rovněž další zájemci o start, představili veřejnosti v rámci mimořádné rally exhibice. Rádi bychom návštěvníkům festivalu nabídli možnost blíže se seznámit se soutěžními speciály, s organizací a fungováním rally podniku, včetně rychlostních zkoušek,“ vypovídá šéf AGROTEC Autoklubu v AČR Martin Rada.

Trať exhibice bude polookruhová, o délce 2,1 kilometru, povede po obslužných komunikacích v areálu brněnských veletrhů, zejména v blízkosti pavilonu Z. Každá posádka absolvuje trať nejméně třikrát.

„Zvláštností naší show bude, že posádky nepojedou proti chronometru. Soutěžáci budou pouze respektovat maximální jízdní dobu na průjezd rychlostní zkoušky. V této době budou moci svým fanouškům i festivalové veřejnosti ukázat maximum ze svého umění i jízdních vlastností soutěžních vozů,“ doplňuje ředitel rally show Rudolf Kouřil.

Uzávěrka přihlášek na AGROTEC SPORT Life Rally Show je stanovena na 31. října 2015. Více informací najdete postupně na www.agrotecrally.cz.


PR 16.10.2015

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar