Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Jan Černý na Setkání mistrů s Peugeotem 208 T16

Jan Černý Černý seděl pořádně naposledy za volantem soutěžního vozu na Barum Rally ve Zlíně, kterou absolvoval v rámci juniorského mistrovství Evropy s Peugeotem 208 R2. Od té doby už ale uplynula pořádně dlouhá doba.

Nyní, před koncem roku se snaží zajistit nadcházející sezonu v MMČR v rally, a nemůže dočkat, až bude v soutěžním voze sedět znovu. V minulém týdnu avizoval start s Peugeotem 208 T16 R5 na Slovensku. Z tohoto startu ale bohužel sešlo, protože pronajatý vůz od Maďara Tagaie utrpěl šrámy na předchozí soutěži v Rakousku. Do Setkání mistrů na autodromu v Sosnové u České Lípy ale bude vše připraveno a právě zde se Jan Černý poprvé představí za volantem tohoto automobilu, který před časem ve Francii testoval.

Kromě premiéry s Peugeotem 208 T16 R5 si Jan Černý připravil i premiéru nových webových stránek, které mají za úkol prezentovat, jak samotnou osobu Jana Černého a jeho tým, tak i přiblížit rallysport jako takový širšímu publiku. Novinkou rovněž bude chystaný oficiální fanclub, kam se zájemci mohou prostřednictvím nového webu hlásit již nyní.

Jan Černý: „Setkání mistrů beru každoročně jako šanci poděkovat všem našim partnerům a přátelům za podporu, kterou mi během sezony věnovali. Po letošní těžké sezoně se tady chci pěkně svést a hlavně si tuto akci užít. V našem týmu na Setkání mistrů odstartuje také Jirka Navrátil, kterému jsme během roku přestavěli jeho historický vůz. Jirka i my se na Sosnovou už moc těšíme a bereme to hlavně jako takové setkání s přáteli, fanoušky a motoristickými nadšenci, kteří se přijdou na všechny tahle krásná auta podívat. V mezidobí také můžete navštívit náš nový web. Dělali jsme jej pro všechny fandy rally, ať už stávající, nebo budoucí. Naleznete na něm popis prakticky celé mojí cesty v rally, doplněný o hodnocení jednotlivých kroků z mého dnešního pohledu. Věřím, že se web bude všem líbit!“


PE 21.11.2014

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar