Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Citroën Total Michelin Trophy CZ s novinkami

V reprezentativních prostorách společnosti Autocentrum Dojáček v Praze 9, Kolbenově ulici a díky pochopení manažerky společnosti paní Ivety Kratochvílové, jsou novináři už několik sezon seznamováni s novinkami Citroën Trophy. A nejinak tomu bylo i letos.

Nejdříve paní Kateřina Ptáčková představila zástupce společnosti Citroën ČR paní Martinu Bedrnovou a Lenku Martinové, aby vzápětí byla předána věcná odměna panu Eugenu Smékalovi, nejúspěšnějšímu jezdci Citroën Trophy v roce 2014 a slečně Báře Holické, nejúspěšnější v dámské kategorii. Pak už Tomáš Pletka, promotér seriálu, seznámil s novinkami pro rok 2015.

Šest sezon jsme mohli na českých tratích sledovat bitvy účastníků CITROËN RACING TROPHY CZ. V letošní sezoně to nebude jinak, i když formát projektu se bude zásadně lišit. Zásadní změnou prošel název, promotér Gekon Racing nově představuje CITROËN TOTAL MICHELIN TROPHY CZ 2015.

Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 se stejně jako loni uskuteční v rámci pěti českých soutěží MČR, z aktuálního českého kalendáře chybí úvodní soutěž seriálu, Rallye Šumava Klatovy.



Kalendář CITROËN Total Michelin Trophy CZ 2015:

22. - 23.5.43.Rallye Český Krumlov
19. - 20. 06.Agrotec Rally Hustopeče
10. - 12. 07.Rally Bohemia Mladá Boleslav
28. - 30. 08.Barum Czech Rally Zlín
02. - 04. 10.37. Rally Příbram



Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 bude letos rozšířen na všechny kategorie závodních vozů francouzské značky, modely DS3 R1, C2 R2 MAX, DS3 R3T (MAX) a DS3 R5. Startovné pro zájemce bude 2 500 Kč bez DPH.

„Každý účastník bude moci za tuto cenu využívat VIP zázemí s cateringem a kávou Dallmayr, které plánujeme na třech největších závodech v Českém Krumlově, na Bohemii a na Barum rally. Kromě toho budeme před každým podnikem seriálu vydávat tradiční Rallylife Journal, zajistíme všem účastníkům mediální prezentaci poháru v partnerských časopisech (Rally, TopGear, Speed). Samozřejmě každý ze startujících bude mít po zaplacení startovného možnost bojovat o atraktivní dílčí prémie na jednotlivých podnicích, stejně jako o celoroční výhru,“ popisuje Tomáš Pletka, promotér CTMT CZ 2015.


Konečné umístění skupina R5 (třída 2,kromě RRC)

1. místo50 l paliva ELF TURBO ADVR
2. místozapůjčení vybraného vozu Citroën na týden
3. místooleje Total



Konečné umístění sk. R3 (třída 5)


1. místo50l paliva ELF TURBO
2. místozapůjčení vozu Citroën na jeden týden
3. místooleje Total



Konečné umístění sk. R2 (třída 6)

1. místobrzdové desky přední PAGID
2. místooleje Total
3. místodárkové předměty Total




Konečné umístění sk. R1 (třída R1)


1. místobrzdové desky přední FERODO
2. místooleje Total
3. místodárkové předměty Michelin



„Citroën Racing se rozhodl dále finančně nepodporovat pohárové závodění v Česku, Itálii, Polsku, Švýcarsku, Beneluxu a Velké Británii. Přesto jsme se ve spolupráci s našimi partnery snažili v Česku atraktivní závodění nějakým způsobem zachovat. A zejména díky partnerům Total, Michelin, OMD, PSA Finance se naše snažení stává realitou. Věříme, že účastníci ocení hodnotné finanční i materiální ceny a francouzské vozy Citroën budou nadále okupovat nejpřednější pozice. Při jejich oslavách pak jistě týmům přijdou vhod lahodná francouzská vína druhu champagne od společnosti Grands vins,“ věří zástupce Gekonu Racing Tomáš Pletka.




Sezonní bonus MČR 2015

Titul ve třídě 2 (bez RRC)
šek na sériové pneumatiky MICHELIN + GPS monitorovací jednotka + zapůjčení vozu Citroën DS3 1.6 THP na 3 měsíce


Titul ve 2WD (R3, bez S1600)
šek na sériové pneumatiky MICHELIN + GPS monitorovací jednotka + zapůjčení vozu Citroën DS3 1.6 THP na 3 měsíce


Titul ve třídě 6
šek na nákup dílů Citroën Racing ve výši 1000 Euro bez DPH


Titul ve třídě R1
4 ks ráfků Citroën Racing + 2x dárkový balíček Dallmayr



Promotér CTMT CZ Gekon Racing však opět myslí i na fanoušky automobilového sportu. V pohárovém zázemí i letos nebude chybět simulátor WRC4 se světovými tratěmi, značkové náramky, podpisové karty, časopisy a rally noviny k volnému odběru, soutěže o atraktivní ceny i ´živý panáček´ Michelin. Zvláštní pozornost bude letos věnována i nejmladším „divákům“, pro které bude připraven dětský koutek s drobnými dárky a nově dětské auto All4car.

Podrobnosti najdete na internetových stránkách www.citroenracingtrophy.cz a www.gekonracing.cz.

Společnost
Gekon Racing nabízí zájemcům o účast v CTM Trophy CZ 2015 možnost financování koupě závodního vozu DS3 R5, DS3 R3T, DS3 R3T MAX a DS3 R1B od společnosti PSA finance, včetně havarijního pojištění.




JL 30.3.2015

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar