Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Citroën Racing Trophy CZ v roce 2013

Po úspěšné sezoně 2012 vypisuje CITROËN RACING ve spolupráci s CITROËN ČR jako součást Mezinárodního mistrovství České Republiky pohár CITROËN RACING TROPHY CZ 2013. Jeho českým promotérem zůstává Gekon Racing.

Zásadní změna propozic CRT CZ 2013 připouští k soubojům o zajímavé finanční prémie jen posádky se soutěžními vozy Citroën DS3 R3T třídy 5. Podmínkou účasti je soulad vozu s oficiální homologací, navíc závodní speciál musí být vybaven komponenty výhradně z Citroën Racing.

Seriál CITROËN RACING TROPHY CZ bude uspořádán v rámci šesti podniků MMČR v rally dle následujícího kalendáře:


18. – 20. dubenRally Šumava Klatovy
24. – 25. květnaRally Český Krumlov
21. – 22. červnaAgrotec Petronas Rally Hustopeče
12. – 14. červenceBohemia Rally
30. 8. – 1. záříBarum Rally
4. – 6. říjnaRally Příbram


Přihláška do poháru může být podána kdykoliv v průběhu roku 2013. Přihláška však nabývá platnosti až po uplynutí lhůty 15 dní od jejího přijetí promotérem.
Startovné CRT CZ 2013 činí pro každou posádku 1254 euro (+21% DPH). Posádka v této hodnotě získá Citroën Racing pack (dvě závodní kombinézy, dvě sady spodního prádla FIA, dvě sady oblečení a doplňků, dvě košile, čtyři trička).
Podmínkou účasti je nutnost startovat na pneumatikách Pirelli. Díky tomu se posádky CRT CZ mohou zúčastnit Pirelli Cupu 2013.
Gekon Racing nově nabízí prostřednictvím PSA finance i exkluzivní financování vozů DS3 R3T a vozů nižší kategorie DS3 R1, včetně havarijního pojištění! Více informací získáte na www.gekonracing.cz nebo na gekonracing@email.cz.
Účastníci CRT CZ 2013 budou v každém podniku bojovat o finanční prémii v celkové výši téměř 9000 euro a zajímavé věcné ceny. Ty obdrží v případě umístění mezi prvními čtyřmi posádkami třídy 5 (bez vozů specifikace Super 1600).
Na základě nejvyššího součtu získaných bodů v jednotlivých závodech bude navíc dekorován celkový vítěz CRT CZ 2013, který získá voucher na náhradní díly v hodnotě 10 tisíc euro!




Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar