Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Barum Czech Rally - regulace diváků a vstupné na RZ

Podobně jako řada světových motoristických podniků přistupují organizátoři soutěže k výběru vstupu na rychlostních zkouškách a dalších místech. Tato finanční částka ze vstupného tvoří důležitou položku v rozpočtu zlínské rally.

Visačky a lístky opravňují ke vstupu do prostorů vymezených pro diváky. Výběr vstupu bude organizován v areálu servisní zóny v Otrokovicích, kvalifikační RZ i shakedownu mezi Pohořelicemi a Komárovem i všech rychlostních zkouškách s výjimkou divácké Super RZ v ulicích Zlína (zde bude vybírán vstup pouze ve VIP zóně). Vedle páteční divácké noční erzety v ulicích krajského města nebude vybíráno vstupné na slavnostní start a cíl soutěže na zlínském náměstí před radnicí.


VSTUPNÉ:
Visačky a vstupenky opravňují ke vstupu na technickou přejímku, na jednotlivé rychlostní zkoušky a do servisu v otrokovickém areálu Continental Barum s.r.o, kde proběhne ve čtvrtek 28.srpna technická přejímka.


Pro zájemce jsou připraveny dva druhy vstupenek. Cena lístku pro JEDNORÁZOVÝ VSTUP na jednotlivé rychlostní zkoušky nebo do servisní zóny bude 90 Kč a budou k dostání na přístupových místech k RZ. Jsou určeny zejména pro ty, kteří během rally navštíví dvě až tři rychlostní zkoušky. Dále jsou k dispozici visačky VOLNÝ VSTUP v ceně 250 Kč, které platí po dobu čtyř dní a diváci se díky nim mohou dostat do všech následujících diváckých prostorů:


Čtvrtek 28. srpna
Technická přejímka (Otrokovice, areál Continental Barum s.r.o.)


Pátek 29. srpna
Kvalifikační RZ, shakedown (Pohořelice), servisní zóna Otrokovice


Sobota 30. srpn
RZ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, servisní zóna Otrokovice


Neděle 31. srpna
RZ 10, 11, 12, 13, 14, 15, servisní zóna Otrokovice

Při pořízení visačky v ceně 250 Kč diváci nejenže ušetří, ale rovněž zrychlí přístup k rychlostní zkoušce, protože nebudou muset čekat u výběrčí služby na zaplacení. Visačky budou v prodeji na čerpacích stanicích v okolí trati rally od středy 20. srpna, kompletní seznam prodejních míst je k dispozici na oficiální internetové stránce www.czechrally.com.


VSTUP
ZDARMA:
- děti do 10 let v doprovodu rodičů
- zdravotně postižení



Pozn. Fotografie pocházejí z fotosoutěže BRZ

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar