Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Autokros v Poříčí hlásí nabité startovní pole

O nadcházejícím víkendu 21. a 22. června se po roce opět roztočí kola autokrosových speciálů v Poříčí nad Sázavou. Letošní mistrovský závod se pojede o body do Mistrovství zóny střední Evropy, Mistrovství České republiky, Slovenska i Rakouska.

Letošní červnový termín bohužel připravil drobné změny v závodě, především neúčast divize Racer buggy. Proto i následný přechod na úspornější a časově méně náročné řešení v podobě zkrácení závodu jen na sobotu a neděly.

Podle přihlášek, ale oko diváka nepřijde o velkou podívanou především v divizi Super buggy, kde budou startovat vedle kompletní domácí špičky i zahraniční jezdci z Rakouska a Itálie. Kdo letos vyhraje velký putovní pohár Mediasportu bude tudíž velkou otázkou. Také v nižší divizi Buggy 1600 doplní startovní pole několik zahraničních pilotů a to především z Rakouska. Kategorie velkých plechových aut je každý rok vyrovnanější a nabízí kvalitní piloty i vozy, a proto bude zajímavé, jak se prosadí čeští zástupci v konkurenci těch zahraničních. Poslední dobou nejobsazenější třídou je Kartkros, který láká svou vyrovnaností i počtem současně startujících a i tato divize hlásí plné pole až 25ti jezdců.

S úžasným diváckým výhledem na trať, vychytaným doprovodným programem v podobě adrenalinového FMX show Petra Pilníka Piláta, vyhlídkovými lety vrtulníkem či dětskými atrakcemi, bude poříčský závod velkým zážitkem pro všechny přítomné. Nezapomeňte tedy o víkendu 21. a 22. června dorazit na závodiště Homolka v Poříčí nad Sázavou.


Super Buggy

1.Stloukal Marek67
2.Kubíček Jakub61
3.Hošek Jaroslav49
4.Vaculík Boris42
5.Štětina Vladislav41



Buggy 1600
1.Polák Roman57
2.Ociepka Adam47
3.Nosálek Vít37
4.Stenzl Philip32
5.Handík Tomáš28



Touring Autocross
1.Kužel Luboš56
2.Kořínek Bořivoj51
3.Svoboda Pavel50
4.Horčička Dušan48
5.Svoboda Martin46



Divize 6
1.Fučík Aleš68
2.Ratajský Jan59
3.Kořínek Josef53
4.Antony Zdeněk47
5.Zákoutský Milan41



Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar