Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

V Roomsteru s iPodem

U Škody Roomster si může zákazník vybrat ze čtyř úrovní výbavy – základní (Roomster), Style, Sport a Comfort. Už v základu má čelní a boční airbagy, protismykový systém ABS + MSR, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, elektrické ovládání předních oken atd. U nejlevnější verze 1.2 za 339 900 Kč.

 

Škoda Roomster může být vybavena navíc také praktickými doplňky, jako je třeba panoramatické střešní okno. V tom případě doporučujeme pořídit si ještě klimatizaci, která je od druhého stupně výbavy Style součástí vozu.

Děti přivítají malý multifunkční skládací batoh, který lze v rozloženém stavu zavěsit na opěradlo předního sedadla, takže poslouží jako úložná kapsa.

Testovaný model byl vybaven také zástrčkou pro použití iPodu, a tak jsme ji hned vyzkoušeli. Před delší cestou jsme si do iPodu nano s pamětí 1GB nahráli směs hudby a už jsme se nemuseli více starat o vkládání disků CD do přehrávače. Malá drobnost, ale užitečná, která také přispívá k bezpečnější jízdě.

V zavazadlovém prostoru jsme uvítali malou plastovou polokruhovou odnímatelnou přihrádku na drobnosti, aby se nám volně „nepotulovaly" po „kufru".

Kdo chce může si přikoupit také malou přenosnou chladničku o objmeu šesti litrů na nápoje, která přesně pasuje mezi zadní sedadla.

Z příplatkové výbavy, která je opravdu hodně bohatá, vybíráme například hlavové airbagy, stabilizační systém ESP, monitorování tlaku v pneumatikách, projektorové natáčecí světlomety, tempomat, navigaci nebo zadní parkovací systém, dětské sedačky s uchycením Isofix a dokonce také jízdní kolo Roomster FunRide.

 

JL, 26.10.2006


Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar